GODIS Mellis & Kvällis Recensioner Recept Vardagsuppdatering

#godagrejer

Goda grejer. När jag hittat något jag tycker om blir jag lätt sådär tråkig och snöar in. Jag äter samma choklad dag ut och dag in. Varje morgon slänger jag ihop en frukostskål identisk med den skål jag åt dagen före. När jag hittat en proteinbar, något salt snacks eller en dryck jag gillar så ser jag liksom inget skäl att sluta äta eller dricka just dessa.

Fast jag är samtidigt väldigt bra på att prova nya saker. Faktum är att jag testar allt jag kan testa. En vill ju inte riskera att eventuellt gå miste om en ny favorit?! Precis. Det är dock extremt sällan nyheter puttar ner någon av mina favoriter från topplistan över mina godaste grejer. Extremt sällan. Men – ibland händer det. Ibland hittar jag nya favoriter och vips så snöar jag in på dem istället. Idag tänkte jag visa er fyra nya favoriter som jag från första smakprov varit förälskad i, och starkt kan rekommendera er att testa!


LINSCHIPS från Estrella. Chipsen finns i två smaker; sour cream & onion samt dill & gräslök. Båda är verkligen supersupergoda. Jag är inget stort fan av potatis, och har därför heller aldrig varit värst förtjust chips, även om jag ofta gillar de olika smaksättningarna. Så här får jag precis det jag vill ha, dvs mycket god smak, men jag slipper det där äckliga potatiskletet som tenderar att lägga sig i tänderna efter att en ätit vanliga chips.



NICK’S COCONUT. Jag ska erkänna att jag sedan en rätt lång tid vetat om att den här godbiten var på g. Senast jag hälsade på mina vänner på Nick’s fick jag provsmaka och redan då bad jag dem skicka ett par ASAP de fanns ute i butik. Gillar en kokos och framför allt de kokossmakande ”candybarsen”, kommer en älska den här! Själv är jag sådär lagom förtjust i när det blir mycket kokos, även om jag gillar smaken i sig så vill jag… tja, jag vill helt enkelt alltid ha mer choklad. Hehe. Så jag har givetvis satt igång receptskissandet!



MELON CRUSH är senaste smaken från Nocco. Deras focus 1 (colan) var ingen hit, den föll i alla fall inte mig i smaken. Jag har aldrig känt att jag ”behöver” ytterligare en cola-smakande dryck, jag har redan två bra favoriter i coca cola zero och pepsi max. Men andra roliga smaker är jag alltid nyfiken på, och när det gäller energidryck är jag mer eller mindre inställd på ”flipp eller flopp”, det kan liksom bli lite hursomhelst. Focus 1 lär jag som sagt inte dricka snart igen – Focus 2 däremot, den kommer jag gladeligen dricka många fler av!



SALTY PEANUT proteinbar från Barebells. Jag lovordade den redan i förra veckan, men då hade jag bara hunnit äta några enstaka och för att säkerställa att det inte bara var ”nyhetens behag” som talade ville jag nu återkomma. Efter att ha ätit nästan två lådor. Mina lovord kvarstår, den är verkligen supergod. Redan när Barebells släppte sina första bars sa jag att det optimala hade varit att kombinera krispet från Cookies & Cream-baren med nötterna och kolan från Caramel Cashew-baren. Här har vi precis det! En bar full av härligt krisp och nötter och salt kola. Så jo, två lådor senare och jag kan konstatera att det här med marginal är min nya favoritbar från Barebells.

TIPS: vill du festa till det ytterligare ett snäpp föreslår jag att du tar en Salty Peanut-bar och gör kalasgod protein-rocky road. Jag postade receptet under den här bilden på min instagram i fredags, kika där!

 

Du kanske gillar

1 Kommentar

Lämna ett svar