Uncategorized

Semester

Igår flög vi ner till Schweiz, för nu äntligen äntligen får jag lite semester. Knappa två veckor ska vi spendera här nere, både med min familj och lite småturer på egen hand. Vi startade med en dagstrip till Tyskland, till ett nöjesfält som heter Europa Park. Om ni någon gång har möjlighet att besöka denna park bara måste ni ta chansen, den är verkligen värd ett besök! Förutom många roliga åkattraktioner så är parken verkligen just en park med mycket grönska. Det är fantastiskt för barn och jag var här många gånger under uppväxten när jag hälsade på familjen.

När en går mellan attraktionerna passerar en olika delar av Europa, allt från grekiska ruiner till tyska rymdskepp till skandinaviska fiskehandlare till franska rivieran. Det är supermysigt!

Ätbart finns det också gott om, minst sagt. Våra magar kurrade när vi passerade den spanska arenan och där hittade vi en mysig restaurang med ”all you can eat”-buffé som kändes som ett lämpligt val. Riktigt gott och ärligt talat skönt med en paus i skuggan borta från alla människor. Jag blir ju så väldigt trött av…folk, liksom.

Nu sitter vi i bilen på väg hem och vi längtar båda efter att få ta ett kvällsdopp i poolen. Imorgon blir en lugn dag, för mig är en heldag på nöjesfält en total urladdning. Vi hoppas på bra väder så det kan bli en riktig hänga-vid-poolen-dag imorgon.

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    j
    15 augusti, 2018 at 18:54

    Semester från? Vadjobbar du med? 😀

Lämna ett svar