Uncategorized

Söndag

Efter frukost packade vi in oss i bilen och körde mot bergen. Vi tog en omväg för att få lite finare vyer och gjorde även en avstickare till en glaciär.

Ett stopp för lunch och sedan fortsatte vår resa på kringelikrok-vägarna.

Tidig kväll ankom vi till Ascona, som ligger i den italienska delen av Schweiz och är en av mina absoluta favorit hörn av landet. Hotellet ligger precis intill sjön och utsikten från vårat rum är superdrömmig.

Trötta efter en lång dag i bilen bestämde vi oss för att inte gå ut och äta ikväll, utan istället stack vi och köpte lite tapas, som vi sedan åt ”hemma” på balkongen.

Det finns inget ställe jag hellre hade förlovat mig på än just precis här, med denna man. Så att få byta ringar här, högst upp i ett torn där vi har vårat rum, med magisk utsikt och med ett glas bubbel att skåla med, var rätt oslagbart.

Efter en kvällspromenad längs vattnet avslutar vi nu kvällen med choklad och öl på hotellrummet. Imorgon redo för nya äventyr!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Erika
  20 augusti, 2018 at 09:17

  ÅH vad fint!! Grattis till förlovningen! 🙂

 • Svara
  malin
  20 augusti, 2018 at 11:08

  GRATTIS!! VAD HÄRLIGT!

 • Svara
  Kaci Cheeseman
  20 augusti, 2018 at 21:05

  Congratulations! The rings are stunning! I love how delicate and classy they are. I wanted something like that for mine, and we had to have them custom made because nobody made what we had in mind!

Lämna ett svar