BARS & RUTOR GODIS Recept

Hasselnötscrunch-rutor

När jag gjort mina snickersrutor med ostbågskrisp 4 gånger på en vecka bestämde jag mig för att laborera vidare med receptet. Jag böt ut jordnötssmöret mot hasselnötskräm, sirapen mot chokladsås och toppade med mörk choklad. Alltså crunchet i dessa rutor är så himla nice, jag kan inte få nog.


HASSELNÖTSCRUNCH-RUTOR

receptet ger 4-6 rutor

Du behöver:

Gör såhär:

  1. Krossa curls’en i en bunke (med botten av ett glas funkar utmärkt) och ställ åt sidan.
  2. Smält ihop sötströ, chokladsås och hasselnötskräm på låg värme i en liten kastrull. Rör hela tiden.
  3. När smeten är helt jämn och slät och aningen tunnare, häll över de krossade curls’en och blanda ihop.
  4. Tryck ut till en rektangel på ett bakplåtspapper, ställ in i kylen.
  5. Smält chokladen och häll över botten, låt stelna i kyl i innan du skär i bitar.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar