Frågor och svar

Frågestund!

Det var länge sen vi hade frågestund här i bloggen så nu är det dags!

Ställ din fråga i kommentarsfältet, ämnet väljer du själv och det kan handla om träning, mat och bak, personliga frågor – you name it! Jag kommer posta en bild på Instagram också så det går bra att fråga där med, sedan samlar jag frågor och svar i ett inlägg här i bloggen.

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Ullis
  5 oktober, 2018 at 13:36

  Hej Fanny😊 älskar dina recept!!! Kan du skriva dina topp tre på maträtter och bakverk?

 • Svara
  Malin
  5 oktober, 2018 at 15:15

  Har du några tips på hur man kan börja prata om psykisk ohälsa med elever på gymnasiet? Jag jobbar som idrottslärare och vill ta upp psykisk ohälsa men vet inte vilken ingång jag ska ta

 • Svara
  Malin
  5 oktober, 2018 at 22:04

  Bästa smaken på tyngre kasein!? Vad gör du en dag när all ork är slut, när man vill göra en massa men allt bara känns skit och man känner sig som en misslyckad människa som alltid ställer in allt roligt… 😟

 • Svara
  Anonym
  6 oktober, 2018 at 08:35

  Hur gör du för att hitta träningsglädje utan att det hänger på prestation? Jag älskar att träna men blir bara nöjd om jag hela tiden förbättras och kan mäta mina resultat på något sätt. Kan jag inte det känns träningen meningslös och omotiverande. Såklart är det bra att sträva efter att förbättras, men jag vill ju också kunna göra ett halvdant pass utan att känna mig misslyckad, eller kunna göra ett pass som inte ”ger” något. Inser att den här frågan handlar om mig själv mest men det känns också som ett generellt problem. Känner du igen dig?

  Älskar din blogg och din ärlighet, du inspirerar <3

 • Svara
  Ullis
  7 oktober, 2018 at 07:04

  Använder du kosttillskott? Typ bcaa el kreativ osv?

 • Svara
  Anonym
  10 oktober, 2018 at 15:14

  Hej! Tycker jättemycket om din blogg! Jag undrar hur du ser och förhåller dig till mat och kost idag? Din tankar kring det. Jag är en sån som antingen äter för mycket eller inget alls och därför tänker jag väldigt mycket på hur jag äter för att hitta den där ”balansen”. Jag tycker att det är jättesvårt med just kosten då jag inte bara kan äta allt för då mår jag jättedåligt osv. Hoppas du förstår hur jag menar och inte tar illa upp. Letar efter tips.

Lämna ett svar