Vardagsuppdatering

Snacksgott

BONDBÖNOR från Dave and Jon’s finns i flera olika smaker, nu senast köpte jag ”wasabi & havssalt” men jag har också testat ”sour cream & onion”. De är krispiga och smakar mycket, perfekt salt snacks!


LINDT ALMONDS SEA SALT. Denna-choklad-är-allt. Den kan vara lite knepig att hitta, i alla fall i min hemstad, men när jag väl hittar den är den värd all omständighet det krävdes. Så galet god!


NICKS PROTEINBARS kommer i två nya smaker; ”brownie crisp” och ”nougat crisp”. Utan både palmolja och socker. Finns att köpa exempelvis här.


MAJSKAKOR ”SALTED CARAMEL” & MARABOU PEPPARKAKA. Två ”limited edition”-smaker som jag givetvis var tvungen att köpa hem och prova. Majskakorna var goda, riklig och god kolasmak men kanske en gnutta lite salt för min smak. Jag har dock receptidéer för dessa! Chokladen var precis vad jag väntat mig, om jag ska vara ärlig. Gillar en mjölkchoklad och pepparkakor lär en gilla denna!

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  Tess
  23 november, 2019 at 11:19

  Jag blev så tagen när jag läste ditt Instagram inlägg om ditt självmordsförsök. Jag känner igen mig på många sätt…
  Mitt liv fick en mening för tio år sen när jag fick barn❤️ Livet före och efter går inte att gämföra. Men det enda som ändrats är att jag blev mamma.
  Kan tänka mig att du känner så för din älskade hund Nala.

Lämna ett svar