Uncategorized

Jag har fått drömjobb! + adventskalender

Nu var det nästan två veckor (!) sedan jag uppdaterade här. Livet har helt enkelt kommit emellan, som man säger. Den största nyheten är väl att jag har fått jobb. Och inte vilket jobb som helst, utan typ mitt drömjobb: idag börjar jag officiellt jobba hos styrkelabbet! Jag kommer dels skapa innehåll i form av träningspass, recept och krönikor, samt jobba med e-handeln som vi håller på och bygger upp just nu. Jag är verkligen superglad över detta, förutom att jobbet i sig passar mig perfekt så kunde jag ju inte fått härligare arbetskollegor.

…och när vi ändå är inne på styrkelabbet, har ni sett att vi har en adventskalender? Varje dag ”öppnas en lucka” med en liten träningsutmaning att ta sig an. De flesta är lätta, med tanken att de inte mucka för mycket med ens egna träningsschema. Du hittar ”dagens lucka” antingen på styrkelabbet.se , i vår kompisklubb på Facebook eller såklart, i appen (se till att uppdatera den bara, finns där appar finns!).

Dagens utmaning var maxreps på 30% av sin kroppsvikt i stående press. Jag körde mitt vanliga böj/markpass och avslutade sedan med att pressa 25 reps. Inte helt nöjd med det resultatet men så blir det ibland! Hur många repetitioner orkar du?

Illustration av @robin_illustrerar

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  2 december, 2019 at 14:45

  Kära Fanny, vi är så himla glada över att du har börjat hos oss! Jag har sagt det innan, men säger det igen: du är SÅ välkommen!

 • Svara
  Tess
  2 december, 2019 at 19:57

  Stort grattis Fanny! Jag önskar dig all lycka och framgång😊💪

 • Svara
  Jessica
  2 december, 2019 at 20:02

  Grattis 😃 vilket drömjobb 💪

 • Svara
  Mari
  3 december, 2019 at 09:03

  Grattis! Så himla roligt / en trogen läsare

 • Svara
  malin
  3 december, 2019 at 12:55

  GUUUD VAD ROLIGT!!!! DÄR PASSAR DU IN SOM BARA DEN!!! VILKEN DRÖMPLATS! (nu blir jag lite avis….hi hi)
  Ps. Inga tips på glutenfria och nyttigare saffranslussekatter? (gärna vegan). Måste ju fråga PROFFSET!;)

 • Svara
  Jessica
  3 december, 2019 at 15:05

  Vad roligt! Grattis!!!

 • Svara
  Dessi
  3 december, 2019 at 22:24

  Verkligen ett drömjobb! 😀 Grattis!!

Lämna ett svar