BRÖD Recept

Proteinrika kikärtsfrallor

Idag postade jag ett inlägg hos Styrkelabbet, på temat BRÖD. Eftersom jag nyligen fick frågan här i bloggen varför jag inte har något recept på just bröd ville jag ta tillfället i akt och säga att JODÅ, jag har recept på bröd! Det har tidigare inte funnits någon kategori för bröd i mitt receptarkiv, men det har jag fixat nu! Nu finns en egen kategori för bröd, HÄR hittar du den. Än så länge finns där dock inte så många recept, men det tänkte jag ändra på 🙂

Åter till Styrkelabbet och mitt senaste inlägg där. För er som följt mig ett tag kanske tre av inläggets recept känns igen, de har nämligen redan postats här hos mig tidigare. Men där finns också ett helt nytt recept – kikärtsfrallor! De är löjligt enkla att göra, kräver bara 4 ingredienser (och då är salt en utav dem) och går fort att slänga ihop. Här hittar du inlägget.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  8 februari, 2020 at 21:14

  Alltså kikärts-frallorna💃🏋️‍♀️🎉 Ett helt fantastiskt recept! Tipsat min glutenintoleranta kollega, han testade och hälsar att det är det bästa bröd han någonsin ätit!

  • Svara
   roethlisberger
   12 februari, 2020 at 15:50

   Åh vad roligt att höra!!

Lämna ett svar