Vardagsuppdatering

Bilder från huset

Jag insåg idag att jag inte skrivit om det här i bloggen, men vårat hus har ett eget instagramkonto. Det vill säga jag gjorde helt enkelt ett nytt konto för att posta bilder från huset, dels inredning och lite så men även våra kommande projekt som rör huset kommer jag instagramma där. För den som vill följa heter kontot missionshusethogby, och jag blir verkligen superglad för varje person som följer!

Här kommer ett smakprov på vilken typ av bilder du kan hitta där;

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Antonia
  11 november, 2020 at 13:01

  Men ÅH så fint. Jag gillar verkligen alla inredning/DIY-inlägg du gör! Vill bara ha MER.

 • Svara
  Jes
  11 november, 2020 at 23:19

  Bilden med blombuketten i fönstret 🤩

 • Svara
  Tess
  13 november, 2020 at 11:30

  Helt ljuvligt hem❣️😊

 • Svara
  Malin
  13 november, 2020 at 22:24

  Åhh jag inser nu att jag kommer aldrig bli så ”vuxen” (tolka det som något bra!) och jag blir såååå avis. Vilken stil och elegans!!! Wow!

Lämna ett svar