Vardagsuppdatering

Hej Schweiz och St Moritz

Imorse ringde klockan innan fyra, och strax därefter satt vi i bilen mot Arlanda. När vi skickat iväg vårt bagage gick vi och åt frukost medan vi väntade på att få boarda planet som skulle ta oss till Schweiz.

När vi lyfte regnade det, och dryga två timmar senare landade vi i ett soligt och varmt (!) Schweiz. På flygplatsen väntade pappa och Liz och vi tog över en av deras bilar och började köra upp mot bergen. Varje gång jag är här slås jag av hur otroligt vackert det är. Man kan inte stirra sig mätt på de pampiga bergen och de turkosblåa sjöarna nedanför.

Väl framme i St Moritz checkade vi in på hotellet för att sedan genast ta oss ner på stan och Coop för att inhandla dryck och snacks till rummet. Viktigt. Sedan åt vi en sen lunch i solen, jag beställde min favorit rösti med massa ost och grönsaker.

Sen åkte vi och hyrde snowboard och skidor inför kommande dagars åkande. Vi stannar här tills på onsdag och sedan får vi några dygn nere hemma hos pappa.

Nu äntligen har vi landat på hotellrummet, man blir så mör av att resa… så vi ligger nog kvar här tills det är dags för middag. Men åh, vad glad jag är över att vara här igen!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

    Lämna ett svar