Efterrätt och gotte Inspiration och pepp Julmys Kost Recept Vardagsuppdatering

Mandel-”Ferrero Rocher” med honungskanderad mandel

En twist på klassikern Ferrero Rocher med hemgjord mandelmassa och honungskanderad mandel, med en spännande touch av chili. Ja, det är ett recept jag tagit fram för Kung Markatta denna månad och jag tror inte jag behöver säga så mycket mer än att ni-borde-göra. Och äta. Ni borde verkligen äta ett gäng av dessa. Alternativt göra dubbel sats och bjuda någon ni tycker väldigt mycket om. HÄR hittar ni receptet.

1000praliner

Du kanske gillar

2 Kommentarer

  • Svara
    Josefine
    4 december, 2014 at 14:12

    Det där låter ju supergott! Fast jag skulle nog använda färska dadlar som sötning av mandelmassan och byta honung mot lönnsirap för en vegansk version:-)

  • Svara
    Josefine
    4 december, 2014 at 14:12

    Det där låter ju supergott! Fast jag skulle nog använda färska dadlar som sötning av mandelmassan och byta honung mot lönnsirap för en vegansk version:-)

Lämna ett svar