Inspiration och pepp Recensioner Träning

Iste:et har fått favvo-konkurrens av Mojito

Jag har tidigare skrivit om mitt favorit BCAA från Sisu Nutrition med smak av iste. Jag tar inte många kosttillskott men aminosyror dricker jag, och sedan jag smakade just detta med iste-smak har jag inte druckit något annat, det är helt enkelt jättegott.

Idag hälsade jag på hos Martin, som äger och driver Wenngarn Sportcenter, och han är även grundare av Sisu-serien som förutom BCAA har bland annat en proteinpudding (som jag gjort godsaker med tex här och här) och en browniemix (som jag bakat med här). Med mig hem fick jag den nya smaken på BCAA – Mojito.

Jag ska erkänna att jag var skeptisk. Dels för att jag inte kan minnas att jag någonsin druckit ”vanlig” Mojito då jag inte är ett vidare fan av mynta, samt att det liksom överlag känns märkligt att dricka något (på gymmet..) med smak av en drink som normalt innehåller alkohol. Men den var god, riktigt god! Den smakade friskt lime utan att vara sådär slisk-söt som drycker annars ofta kan vara när ”grundsmaken” är av det syrligare slaget, som exempelvis lime då. Så hädanefter kommer innehållet i min shake på gymmet variera; ibland iste och ibland mojito. Variation förnöjer!

sisumojito

Man kan köpa allt ur Sisu-serien HÄR hos Svenskt Kosttillskott – just nu har de dessutom 26% rabatt. Och nej – jag får inte ett öre för att skriva detta (fast jag kanske borde.. *hinthint* Martin 😉 utan jag tipsar er om dessa för att jag uppriktigt gillar dem. Enkelt.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna - Älskar, älskar inte
  24 mars, 2015 at 07:31

  Låter som två toppen härliga smaker!
  Lite nyfiken, eftersom vi alla gör så olika, när intar du dina aminosyror?
  Jag dricker gärna mina under styrkepass men du som tränar med lite andra målsättningar än jag kanske dricker både innan och efter?
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   24 mars, 2015 at 12:18

   De är verkligen supergoda 🙂
   Jag har varit lite av en ”periodare” vad gäller aminosyror, innan jag i somras började dricka den här så var det lite ”då och då”. Men sedan dess dricker jag i alla fall under passet. Innan passet dricker jag MyPre från Myprotein som ju också innehåller amins i och för sig. Och efter träning tar jag sedan snart två månader Salpro.
   Som du säger – allt beror ju på vad man har för mål och syfte, liksom! 🙂
   Kram

 • Svara
  Johanna - Älskar, älskar inte
  24 mars, 2015 at 07:31

  Låter som två toppen härliga smaker!
  Lite nyfiken, eftersom vi alla gör så olika, när intar du dina aminosyror?
  Jag dricker gärna mina under styrkepass men du som tränar med lite andra målsättningar än jag kanske dricker både innan och efter?
  Kram

  • Svara
   roethlisberger
   24 mars, 2015 at 12:18

   De är verkligen supergoda 🙂
   Jag har varit lite av en ”periodare” vad gäller aminosyror, innan jag i somras började dricka den här så var det lite ”då och då”. Men sedan dess dricker jag i alla fall under passet. Innan passet dricker jag MyPre från Myprotein som ju också innehåller amins i och för sig. Och efter träning tar jag sedan snart två månader Salpro.
   Som du säger – allt beror ju på vad man har för mål och syfte, liksom! 🙂
   Kram

Lämna ett svar