Inspiration och pepp Kost Press & Event Resan Tävling Träning Uncategorized Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Guldhjärtat 2014

Yes – det är dags att nominera till guldhjärtat 2014 ! Jag har redan lagt mina röster, både på årets hemsida/blogg och årets förebild. De andra kategorierna känner jag inte att jag har så mycket att tycka till om; jag tränar på ett litet kommunalägt gym, går inte på gruppass och har aldrig tränat med en PT. Det här är de olika kategorierna och dess kriterier;

FB_guldhjartat_1200_627px_2

Årets Gruppträningsinstruktör
Personen ska vara motiverande, kunnig och ha det där ”lilla extra”. Fulla klasser, egna idéer, god teknik och förmåga att få kunder att stanna är ett måste.

Årets PT
En vinnande Personlig Tränare ska vara drivande, välutbildad och ha förmåga att både träna den lilla individen och den stora mästaren. Ung som gammal. Vidare måste personen ifråga ha goda sociala egenskaper, samt gärna stå ut i mängden avseende både metodik och träningstaktik.

Årets hemsida/blogg
Ska påverka, beröra och ”andas träning”, samtidigt som den inte får bli en skolbok. Egna åsikter skall komma fram, men får inte blandas ihop med fakta på ett sätt som kan missuppfattas. Regelbundna uppdateringar, rörligt material och hög motivationsfaktor premieras.

Årets klubb/gym
Anläggningen ska i första hand vara innovativ. Dessutom stå ut och våga ta egna grepp. Ordet trendsättande är ett plus, samtidigt som det måste finnas ”Business as usual” för att överleva. Här tas inte lönsamhet, ytstorlek eller omsättning upp som grundkriterium.

Årets förebild
En person, eller grupp, som påverka många och står för en sund livsstil, med samtidigt sunt livsperspektiv. Personen/gruppen ska vara en förebild även utanför träningslokalen och vara innovativ, driven samt inneha stora kunskaper inom sitt gebit.

OM någon känner att jag och/eller www.roethlisberger.se är värd en nominering blir jag såklart överlycklig och glad. Jag hoppas inspirera och motivera er både här, på instagram och som person överlag. Jag hoppas att ni precis som jag uppskattar avsaknaden av pekpinnar och knasiga förbud, att ni blir peppade istället för deppade och att ni också bara vill få njuta av Träningsglädje och Matkärlek! Frågorna och problemen jag vill belysa kring psykisk ohälsa, och framför allt fördomarna om dem, når jag givietvis längre med om fler vet att jag finns. Men oavsett kommer jag fortsätta göra det jag gör – för att det är viktigt, för att jag tror på gemenskap, kärlek och positiv energi. Så ja, om ni uppskattar det jag gör värmer givetvis nomineringar 🙂

Annars tycker jag ni går in och nominerar era favoriter i de olika kategorierna, som sagt jag har gjort det – nu är det er tur!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar