Inspiration och pepp mobil Press & Event Resan Tankar om ting Vardagsuppdatering

Fullt ös osv.

Den här veckan är lite väl crazy, de senaste dagarna har klockan ringt 06 och jag har inte varit hemma förrän tidigast 22 om kvällarna. Det är fantastiskt roligt, men jag är allt lite ovan. Jag är på språng nu igen efter en kort frukost-paus efter 3 timmar jobb hemifrån denna morgon (åh så skönt att kunna sitta ner och dricka kaffet vid ett köksbord istället för att inta den stressad i bilen på väg någonstans).

I torsdags var jag som sagt i Stockholm för en liten fotografering, och igår eftermiddag stod jag och bjöd på Renée Voltaires glassar och sorberter på Ica Kvantum i Sickla. Det gör jag även i eftermiddag några timmar, så ni Stockholmsbor som är sugna på ekologisk, vegansk glass (vem är inte?!) är varmt välkomna att svänga förbi och säga hej! Mellan 14.30 och 17 idag. Sedan susar jag hem för att fixa det sista inför morgondagens workshop på Wenngarn och eventet Frisk och Stark Familj. Tur att jag älskar precis allt jag gör just nu, för mina 4-timmars nätter hade inte funkat med en trist vardag! Ett leende på läpparna, pepp i steget och en känsla av att vara mitt i explosionen:karriär och lycka. Tänk vad livet kan vända om man bestämmer sig för att ta över ratten, slutar tro på ”tur” och raderar ordet ”orealistiskt” ur alla planer och drömmar man har.

Två instagram-updates från de senaste dagarna; behind the scenes i torsdags och glassdemo igår.instasept2

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  27 september, 2014 at 11:12

  Var rädd om dig <3 Även om det är roligt är det viktigt att hinna med och vila också! Är så glad att du mår bra igen! Stort lycka till i helgen! Kram

 • Svara
  Emma
  27 september, 2014 at 11:12

  Var rädd om dig <3 Även om det är roligt är det viktigt att hinna med och vila också! Är så glad att du mår bra igen! Stort lycka till i helgen! Kram

 • Svara
  Maja
  27 september, 2014 at 16:09

  Vad kul! Glöm inte att vila när du har möjlighet bara, ha en fortsatt bra lördag 🙂 Kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Svara
  Maja
  27 september, 2014 at 16:09

  Vad kul! Glöm inte att vila när du har möjlighet bara, ha en fortsatt bra lördag 🙂 Kram
  http://www.healthymaja.devote.se

Lämna ett svar