Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

fredagstipset

Ni kanske har noterat de där ”flavor drops” i några av mina senaste recept. De är en numera en stapelvara i mitt kök, smaksatta droppar som alltså inte är sötning (som steviadroppar) utan ger just smak.

Myprotein har som bekant väldigt många smaker på proteinpulver, men också smaksättare i samma spännande smaker, både i dropp– och pulverform. Jag har en hel drös av båda varianterna och använder dem dagligen.

flavdrops1

Droppar i smaker som banan, hallon och vanilj passar perfekt i ”snabbglass” och i fruktiga smoothies. Toffee, marple syrup och vit choklad är roliga i bakverk, i hemmagjorda bars och annat smått och gott. Just eftersom de inte är lika söta som smaksatta steviadroppar kan man ösa på för riktigt mycket smak utan att det för den delen blir för sött.

Pulvervarianter har jag alltså också ett gäng av, och min storfavvo är Berry Blast som ger sådandär himla fin sommarkänsla till mitt dagliga kvällsmål – snabbglassen var det ja. Kvarg, frysta bär och detta pulver – mums!

flavdrops2

Hittills har jag gillat alla smaker jag provat utom ”cookies & cream”. Nu har jag aldrig tyckt om något med C&C-smak ; inte proteinpulver av olika märken och inte heller bars. Så mitt icke-gillande av just den kan ju bero på mitt allmänna icke-gillande av C&C. Vid närmare eftertanke var det kanske inte ett så värst genomtänkt drag att ta hem just den smaken då nej…

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar