Fannys Favvo Inspiration och pepp Recensioner Vardagsuppdatering

Ett, två, tre – så var alla burkar tömda…

Jag sa ju att det skulle gå snabbt.

notsmorslut1

Och det gjorde det.

Julklappen jag fick hem från TrendyFoodNordic smakade, om vi säger så. Samtliga burkar nuts’n more nötsmör är uppätna. Hälften av Barney Butter-burkarna är tömda med välskrapade bottnar.

notsmorslut2

Som jag skrev sist skulle hemsidan komma upp till årsskiftet och yes – nu är den uppe och HÄR hittar ni den. Så jag har själv redan fyllt på skafferit med nötsmör, maplewater och frukt-& nötbars. Nytt för denna laddning var ett par påsar Candy Kittens – världens kanske sötaste godisar! De sura blev mina favoriter.

Just små godispåsar, bars och andra snacks i mindre ”portionsstorlek” tycker jag är fiffiga att ha som efterrätt till måltider, ifall jag inte blir mätt eller vill avsluta med något sött (och det vill jag alltid). Följer ni mig på instagram –@roethlisbergerphoto– har ni säkert skymtat både det ena och andra gotter vid sidan av mina tallrikar, och så ser det allt som oftast ut hos mig – dessert är obligatoriskt.

divtilltfn

Mina finaste tips vad gäller TFN och deras utbud är alltså:

  • Chipsen! Ni bara måste smaka, de är superdupergoda verkligen. Jag har ätit upp samtliga påsar som kom hem till mig i december och nu såhär i efterhand önskar jag kanske att jag sparat någon.. för de är goda både som snacks men passar även perfekt i matlagning – kika mina fish’n chips till exempel.
  • Candy Kittens – för de är finaste godiset att ha framme i en skål, ge bort i present eller bara som mood-booster!
  • Alla nötsmör, såklart! No explanation needed.

 

 

 

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Liselott
    20 januari, 2015 at 07:20

    TACK för att du skrev ytterligare ett inlägg om det här! Jag hade totalt glömt bort chipsen (men nu är sidan bokmärkt i väntan på att jag ska få tid att gå igenom den GRUNDLIGT efter godsaker) 😀

Lämna ett svar