Kost Vardagsuppdatering

Personlig hälsning från Zlatan (typ) + en tvål som ser ut som den finaste cupcake

Jag är bortskämd med att varje månad få hem The Healthy Box, och det är alltid lika skoj att öppna kartongen för att plocka upp både gamla favoriter och nya produkter att prova. Även om jag brukar veta ungefär vad som ligger i, då jag följer THB på instagram där man får sneakpeak’s inför kommande boxar.

Vissa månader är ju lite bättre än andra, favoriten all time är nog denna – men månadens box var banne mig inte långt ifrån lika fin alltså! Kalasbra innehåll helt i min smak, häng med så får ni se!

thbapr15ettFörst kikar vi (såklart) på godiset. Favoritchokladen, som är i sådär lagom ”till-morgonkaffet-storlek” (är jag verkligen den enda som måste ha en bit choklad till första koppen innan frukost?). Hallonremmar från yoyo-bear, de har jag provat förut och de smakar helt enkelt hallon – gott, med andra ord. Sen en nyhet för mig; en fiber- och proteinrik mellanmålsbar från First Class Beverages, som jag sett i butik men inte hunnit smaka ännu. Bars brukar ju gå hem så där är jag inte värst orolig.

Sen, haha, trodde jag på riktigt att jag fått en sådan där ”en på tusen signerade ex” när jag plockade upp Vitamin Well flaskan… Meeen nä – tydligen är Zlatan ambassadör för Vitamin Well och har nu tagit fram en egen dryck (Vitamin Well Upgrade) med smak av citron och kaktus. Tänker dock fortsätta låtsas att han skrivit en personlig hälsning till just mig på just denna flaska 😉thbapr15tvaSen – hur söt är inte denna tvål?! För jo, det är faktiskt en tvål. Som jag såklart aldrig kommer använda, den är ju alldeles för söt. Den innehåller inga kemikalier, parabener eller alkohol, och är således 100% naturlig (+vegansk). Den är från stvdio5, vars produkter inte heller är testade på djur. OCH varje liten ”cupcake” är dessutom gjord helt för hand. Fast alltså, igen; SÅ HIMLA FIN.thbapr15treSist i månadens box har vi ett minikit från Yogi Tea med en liten söt kopp+tre sorters te, samt en påse Lucuma från Renée Voltaire.thbapr15fyra

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Liselott
    23 april, 2015 at 08:42

    Ha. Jag kan inte ha tvålar eller ljus i form av chokladbitar eller muffins/cupcakes. Det blir en sådan bitter besvikelse varje gång jag kommer ihåg att jag inte kan äta dem och inte har någonting liknande hemma 😉 Men de var himla söta!

Lämna ett svar