Inspiration och pepp Kost Press & Event

Dags för ny familjehelg på Wenngarn: Frisk & Stark Familj

fanny_holistic

I höstas hade jag nöjet att få hålla en workshop med ett gäng glada barn under Anna och Milla’s event ”Frisk & Stark Familj” ute på Wenngarn. I maj är det dags igen och jag har återigen fått äran att vara med. Så kul!

Förra gången gjorde vi enkla och väldigt uppskattade chokladbollar, och denna gång team:ar jag upp med Holistic för att med deras produkter skapa en annan (chokladig) klassiker – fast på ”mitt vis”. Här kan ni läsa Annas fina inlägg om min kommande workshop (resultatet får givetvis även stolta föräldrar njuta av!) och ni kan läsa mer om det härliga eventet och hur man anmäler sig här.

Tusen tack Anna och Milla för att ni vill ha med mig i år igen, jag är så glad att få vara med och inspirera till träningsglädje och matkärlek för hela familjen!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Anna - Trend o träning
    27 april, 2015 at 05:57

    Det är VI som ska tacka för att du vill vara med Fanny. Det uppskattades enormt förra året & jag ser fram emot att ha dig hos oss i år igen.

    Stor kram!

Lämna ett svar