Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Lite MP-nytt

Jag har provat lite nytt från My Protein och därmed fyllt på mitt ”vad-jag-tyckte-inlägg”. Förutom mina personliga omdömen på ytterligare några smaker av vassle och smaksättare, så fanns det min senaste beställning även några nyheter. Bland annat Granola och lasagne-plattor:

MPlasagne MPgranola

Bread sticks, rolig grej! Och redan slut.

MPbreadsticks

Jag blev lite kär i den här herr-tröjan, så den fick också flytta in. Storlek S blev en lös, skön och luftig dra-på-sig-på-väg-till-och-från-gymmet-tröja. Ska beställa fler i andra färger nästa gång, sååå hiimlaa skön!

MPtroja

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  anna
  13 augusti, 2015 at 06:06

  Hej!
  Jag har hittat en kille som är vegan och jag undrar vad man kan byta ut vissa av ingredienserna i dina recept ingredienser som är veganska, som alltså inte kommer från djurriket.
  1. Vad kan man använda istället för ägg?
  2. Vad kan man använda istället för vassleproteinpulver?
  3.Vad kan man använda istället för kaseinproteinpulver?
  Mycket tacksam för svar! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   13 augusti, 2015 at 06:16

   Hej igen Anna! Vet du, jag har ett utkast på ett inlägg som ligger och väntar på att bli publicerat i dagarna, där jag besvarar dina frågor! Tyckte de var bra och ville ge det ett eget inlägg, så håll utkik för det kommer upp snart! 🙂

   • Svara
    anna
    13 augusti, 2015 at 20:13

    Du är bäst! 🙂

 • Svara
  Yohanna af Skovde
  13 augusti, 2015 at 07:30

  Min sambo och jag älskar MP och han gjorde en grej som jag ville tipsa om! Den chokladpannkaksmixen med vätska in i en liten ugnsform istället. Han hade fryst bananslantar i och hade i den tills den var klar. Över hade vi sen sen kalorifria chokladsåsen. Så SJUKT gott! Skulle funka bra som bara mjuka kakor eller tårtbotten med och hur enkelt som helst! Finns bild på skapelsen på mitt instagramkonto @yohannaafskovde om du är nyfiken. Jag tror i vart fall inte att du testat det innan? Ha en fin dag 🙂

Lämna ett svar