lifestories Vardagsuppdatering

Lördagar och STHLMRAW

God dag lördag!

Veckorna rusar onekligen just nu, jag har som lite tappat greppet om vad som är vardag och vad som är helg, vad som är arbetstid och vad som är så kallad ”fritid”. Jag får dubbelkolla i kalendern för att veta vilken veckodag det är och jag kan inte ens minnas när jag senast inte satt med jobb tills läggdags.

Det är liksom både fint och inte så fint, att livet är som det är just nu. För även om jag förstår att det inte är hållbart att leva såhär i längden, och min kropp börjar säga ifrån, ja samtidigt så är förklaringen till att jag jobbar ca precis hela tiden just nu, att saker faktiskt går riktigt bra. Äntligen. Så på något vis kan jag inte med att dra ner tempot då – för jag har ju kämpat så himla länge och så väldigt väldigt hårt. När det nu äntligen börjar ”ge tillbaka” lite så vill jag banne mig hänga med i svängarna! Jag vill ta chanserna och uppleva möjligheterna. Jag vill vara här och nu och få vara stolt och glad.

Men på tal om lördagar. I veckan som var hälsade jag på hos Marina och Maria på deras STHLM RAW, ett urgulligt café på Söder som jag hört om, läst om och verkligen tänkt att jag ska besöka ungefär hur länge som helst (men aldrig kommit iväg till). De serverar fika, lunch och smoothies som man antingen kan äta på plats eller ta med sig ”on the go”, och jag föll direkt för lokalens inredning och stil. Ljust, högt i tak och bara urgulligt! 

Och det har alltså med lördagar att göra då jag kommer hänga här mer framöver, och främst just på lördagar. Jag berättar mer snart, men tills dess kan jag i alla fall säga att jag ser hemskt mycket fram emot det hela! (och orden på tavlan här nedan… jag menar come on!? Där var Fanny såld.)

sthlmraw3sthlmraw1

Pst! Känner du för att vara lite wild and crazy och riskera att fuktskada din mobil, kan du kika in sthlmraw’s instagramSom sagt; jag varnade för dreggel.

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    J
    14 november, 2015 at 18:51

    Min kompis Åse jobbar också där! =)

Lämna ett svar