lifestories Tankar om ting Vardagsuppdatering

4 saker jag ser fram emot i april

Idag för en månad sedan gick solen upp 06.45 och ner 17.14, idag gick den upp 06.20 ska gå ner 19.24 – och då har vi dessutom ställt fram klockan en timme till sommartid. Åh, det är vår nu hörrni! På riktigt. Ett konstaterande som i sig ökar humöret, tycker ni inte?

På fredag kliver vi in i april månad, på fredag har en fjärdedel (!) av 2016 passerat. Här är 4 saker jag ser fram emot i april:

 • Att hålla en workshop – på en möhippa! Helt klart ett av de roligaste uppdragen jag fått, och jag ser verkligen fram emot eftermiddagen då jag ska skapa lite gotte med en bak- och hälsointresserad ”bride to be” och hennes vänner.
 • Att träffa nya och gamla vänner. Både i jobb och utanför, även om det inte alltid är solklara skiljelinjer däremellan kanske.
 • Att ”mingla” och sånt. April är en kul event-månad, nästa vecka är det bland annat ett event som har det mycket lockande temat choklad, och ja, det ser jag ju av uppenbara skäl fram emot!
 • Att få lite andrum. Jag tänkte försöka ”chilla lite” i april. Så mycket jag nu kan (och vill) chilla, men årets första månader var på tok för mycket stress & press och alldeles för lite ta hand om & återhämta. Jag har gärna många bollar i luften och det värsta jag vet är att inte ha något att göra, men att inte ens ha tid vila när det behövs eller att inte kunna ”göra ingenting” när en faktiskt vill just det – det är en helt annan sak.

Din tur! Vad ser du fram emot?

Två gamla bilder från en vår för många år sedan då jag fotade blommor mest hela tiden

Två gamla bilder från en vår för många år sedan då jag fotade blommor mest hela tiden

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  ISA
  29 mars, 2016 at 14:43

  Åh älskar ordet EVENT. haha verkar så himla kul att få mingla runt 🙂 tror ditt april blir super!

 • Svara
  ISA
  29 mars, 2016 at 14:43

  Åh älskar ordet EVENT. haha verkar så himla kul att få mingla runt 🙂 tror ditt april blir super!

 • Svara
  Jessica
  29 mars, 2016 at 20:12

  Jag ska åka till Stockholm och föreläsa och gå på kung över livet galan. Ser extra mycket fram emot det då hela familjen är med mig, så vi får 5 dagar i Stockholm! Skönt att kunna blanda semester och jobb:)

 • Svara
  Jessica
  29 mars, 2016 at 20:12

  Jag ska åka till Stockholm och föreläsa och gå på kung över livet galan. Ser extra mycket fram emot det då hela familjen är med mig, så vi får 5 dagar i Stockholm! Skönt att kunna blanda semester och jobb:)

 • Svara
  Rund är också en form!
  30 mars, 2016 at 06:31

  Har faktiskt filat på ett sånt här inlägg innan jag såg ditt. Hehe!
  Det kommer upp under dagen! 🙂

  Ha en fin onsdag!

 • Svara
  Rund är också en form!
  30 mars, 2016 at 06:31

  Har faktiskt filat på ett sånt här inlägg innan jag såg ditt. Hehe!
  Det kommer upp under dagen! 🙂

  Ha en fin onsdag!

 • Svara
  Clean Eating by Annika
  2 april, 2016 at 03:45

  Vilka fina blommor! Under april så ser jag fram emot att fixa kalas till min lilla kille som inte är så liten längre och som fyller 6 år. (Vart tar tiden vägen?). Jag ser även fram emot att då inleda min väg till att bli les mills instruktör. Men allra allra mest ser jag fram emot ljus och värme!

 • Svara
  Clean Eating by Annika
  2 april, 2016 at 03:45

  Vilka fina blommor! Under april så ser jag fram emot att fixa kalas till min lilla kille som inte är så liten längre och som fyller 6 år. (Vart tar tiden vägen?). Jag ser även fram emot att då inleda min väg till att bli les mills instruktör. Men allra allra mest ser jag fram emot ljus och värme!

Lämna ett svar