kitchenstories Okategorierat Vardagsuppdatering

Nytt till kryddhyllan: Jalapeno-kryddmix och havssalt smaksatt med blåmögelost

Igår morse tog jag en liten förmiddagspromenad ner till mitt ombud för att hämta min senaste order från Iherb. Utöver några påsar frystorkade bär och frukt (denna gång jordgubbar, mango och banan) som i princip alltid ingår i mina beställningar numera, så var det även lite nytt. Närmare bestämt nytt till kryddhyllan;

iherbkryddor

Jag har testat de flesta kryddmixerna från märket Mrs Dash, och ser verkligen fram emot att testa den nyaste – Spicy Jalapeno. Av de jag smakat tidigare är mina favoriter Fiesta Lime och Garlic & Herb.

Sen är jag jättejättepepp på att använda de två smaksatta salt-mixerna från Gustus Vitae, ett för mig helt nytt och okänt märke. Bland alla de spännande salt- och kryddmixerna (du kan se alla HÄR) spanade jag ganska snabbt in två stycken som jag blev lite extra nyfiken på; Buffalo Wing Sea Salt och Blue Cheese Sea Salt. Den sistnämnda är alltså havssalt med torkad och pulvriserad blåmögelost – visste ni att det fanns?! Jag hade ingen aning! Kan tänka mig att det passar till allt från pastarätter, till salladsdressingar, till klyftpotatis, till gräddsåser…

Har du aldrig beställt från iherb? I min iherb-guide har jag svarat på vanliga frågor (om frakt och tull mm) och länkat tillbaka till gamla inlägg där jag visar vad jag klickat hem under åren.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar