inspirationstories Okategorierat Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

WYTE SPORTSWEAR AW16

Har ni sett att Sportamore har stor höstrea? I fredags gick jag in på hemsidan för att beställa hem en så kallad ”Gymboll” (då jag under mitt naprapatbesök hos Jonas samma morgon ordinerats ett par övningar att utföra på just boll) och som så många gånger förr, satt jag sedan i timmar och surfade runt bland träningstights och hoodies och kängor och… ja ni vet – det mesta finns ju på Sportamore.

adidasjackacasall

Förutom nämnda Gymboll (valet föll på den här från Casall) så kände jag tydligen för att ge mig själv en liten present, och klickade även hem en grön bomber-jacka från Adidas som jag kikat på i flera veckor nu. Både bollen och jackan (som heter Adidas Moonwash Bombervar på rea, så jag antar att jag indirekt tjänade pengar på att köpa jackan också, eftersom rabatten då blev större… Typ..

adidasjacka

När jag igår fick två smsavier för paket från Sportamore att hämta ut blev jag lite fundersam, och tänkte att det var märkligt att de skickat bollen och jackan i två separata sändningar.. Men när jag kom hem och packade upp visade det sig att det ena paketet innehöll plagg ur den nya sportswear-kollektionen från Wyte. Först av allt såg jag den mörkblå, lättfodrade bomberjackan Davida, som jag spanade in direkt när kollektionen släpptes nu inför hösten, och alltså varit sugen på ett bra tag redan.

Jag må ha blivit lite modigare när det kommer till träningskläder och att bära färg i gymmet, men när det kommer till vardagskläder och sportswear så är jag fortfarande väldigt ”basic”. Svart, vitt och grått är stående favoriter. Enkla, välsittande och sköna plagg är min melodi. Precis som de plagg jag i våras fick hem ur Wyte’s vårkollektion föll mig i smaken, föll även höstens kollektion mig väldigt väl i smaken. Gosigt, mjukt och skönt i svartvita toner.

wyteaw16

Mjukisbyxor kan en inte ha för många, det är vi väl överens om va? Jag föredrar breda muddar både upptill och nedtill, så när jag väl dragit på mig de grå sweatpantsen ”Emmelie” tog jag inte av dem utan de satt kvar hela dagen igår. Supersköna! Om sommaren gör comeback och vi får någon lite varmare septemberkväll kommer jag dra på mig byxan ”Therese” istället, som är en haremsmodell i tunnare material. Även om jag nog aldrig kommer tycka att haremsbyxor är värst snyggt, så är jag den första att medge att det är bland det skönaste plagg en kan bära.

När jag såg underkläderna Jane (topp och trosor) skrattade jag först till och tänkte att det måste blivit lite fel med storleken, de såg yttepyttesmå ut!? Men det var samma storlek som resten av kläderna, och jag var inställd på att de skulle vara på tok för små när jag provade dem. Överraskande nog satt de perfekt, utan sömmar som satt oskönt eller skar in. Både topp och trosor i bomullsmix är väldigt mjuka och sköna, men det är ett rätt tunt tyg och det är inte helt ”täckande”. Kanske är det en fråga om färg och storlek, även om jag alltså upplevde att storleken var lagom trots allt. Ärligt talat bryr jag mig inte nämnvärt om just denna detalj, utan jag är redan väldigt förtjust i de här underkläderna och eftersom det också här är rea (3 för 2) tänkte jag klicka hem fler redan idag!

wyteaw16-2

Sist men inte minst – på sportamores höstrea hittar ni även flera av mina favoriter ur den BLACC-kollektion vi fotade i somras. Reans alla BLACC-kläder kan ni se här, och 3 tips från mig är dessa plagg:

sportamorevolttulipFotograf: Pavel Maira // pavelmaira.se // Steaksandwich.se

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Erika
    27 september, 2016 at 09:26

    Härligt med nya kläder! 🙂

Lämna ett svar