Vardagsuppdatering

Nytt från NICK’S: Proteinbars

Nick’s har nyligen släppt en nyhet; proteinbars i två olika smaker. Jag har smakat båda två och min favorit blev den som heter ”protein n’ caramel” – den påminner om godisbaren Mars, ni vet? Botten är lite chokladig och seg, därpå ett tjockt kolalager, och så är hela härligheten doppad i choklad såklart.

Den andra baren är liknande men med jordnötter, också god men lite… mesigare. Lite tristare, helt enkelt. Det känns som en sådan uttjatad smak också, jordnötsbar liksom. Hur många sådana har en inte smakat genom åren? God var den dock, bara inte lika god som caramel-baren.

Jag gillar att smaka nytt gottis som detta, allt blir inte favoriter och allt köps verkligen inte igen. Denna karamell-bar kan jag gott äta ett gäng till av, medan jordnötsvarianten inte var en hit för min del.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar