GODIS JULRECEPT

Nyttigt julgodis utan socker – 5 enkla recept på gamla och nya favoriter

Imorse postade jag mitt första inlägg på Styrkelabbet.se ! Det var ett inlägg med 5 härliga recept för julgodis; sockerfri knäck, pepparkaks-proteinbollar doppade i vit choklad, chokladfudge med hasselnöt & kaffe, brända mandlar och protein-rocky road. Vill du komma direkt till recepten klickar du HÄR.

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Victor
    3 december, 2019 at 22:31

    Hej Fanny! På tal om julgodisfavoriter…har letat som en galning efter det recept på chokladfudge med kakaokrisp som du gjorde åt kung markatta för ett par år sedan, men utan lyckat resultat. Alla länkar bara till markattas egna hemsida och dom har inte kvar receptet längre. Dom var så sjukt goda! Du skulle inte kunna lägga ut det receptet igen?

Lämna ett svar