BROWNIES & BLONDIES GLASS MJUKA KAKOR & MUFFINS PROTEINBAK Recept

Baka med bönor: tre härliga och chokladiga recept

Förta veckan tillbaka hemma efter Schweiz blev ungefär lika intensiv som jag förväntade mig. Pjuh. Men nu har jag landat någorlunda, och känner att jag har koll. Typ.

Förutom att jag är webbshopsansvarig på Styrkelabbet så skapar jag en del innehåll till siten också. Hittills har det blivit några träningspass, en krönika och, såklart, recept. I förrgår publicerade jag ett inlägg med tre härliga och chokladiga recept; saftig chokladkaka med hasselnötsfrosting, perfekt kladdig brownie och krämig chokladglass. HÄR hittar ni recepten, nedan kommer ett helt gäng härliga bilder!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Iris
  21 augusti, 2023 at 18:53

  Hej!

  Jag gick till länken för recepten för de 3 choklad-recepten. Men de stämde tyvärr ej. Det saknas på både första och sista receptet ingredienser. Så det står bara ”4 msk” sen inget mer. Bara så att du/ni vet om.

  Tack för recept annars.

  • Svara
   roethlisberger
   23 augusti, 2023 at 13:36

   Hej! Hmm vad märkligt, för när jag går in på/följer länken står recepten i sin helhet.. :/ Du hittar dock alla dessa tre recept i mitt receptarkiv här i bloggen också!
   /Fanny

Lämna ett svar