inspirationstories Okategorierat Recensioner Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

Träningstights med hög(re) midja – nya fynd

För att följa upp det inlägg jag skrev i våras, om mina favorit-träningstights med hög midja, tänkte jag idag visa er mina senaste två fynd på just ”sjukt-sköna-och-välsittande-tights”-fronten. Numera är det i princip uteslutande tights med hög midja jag letar efter när jag letar träningstights, och det av flera skäl:

 • de har ofta en rejäl mudd i midjan, vilket är både skönt och enligt mig även snyggt
 • en behöver aldrig oroa sig för ofrivillig blottning av bakdel vid knäböj eller marklyft
 • känslan överlag är stabil; tightsen sitter där de sitter, liksom
 • hög midja funkar med både kortare och längre toppar, till skillnad från tights med låg midja, som i alla fall jag skulle vara obekväm att bära kort topp till

…och så är det bara himla snyggt överlag, med hög midja på tights, tycker jag!

Nu till mina två nya favoriter i träningsklädsgarderoben: det är de nya tightsen från Tyngre, och det är BLACC’s ”Petunia”.

nyatights

Tyngre’s tights är inte jättehöga i midjan, men de sitter SÅ SKÖNT och blir inte alls, som jag var orolig för, genomskinliga när en sitter ner/böjer sig framåt. Jag beställde precis samma tights i svart!

BLACC’s Petunia fick jag upp ögonen för när en av tjejerna, Hannah, från Sportamore bar dem under fotograferingen härom veckan. När jag sett dem på hemsidan tidigare var jag skeptisk pga färgen, men när jag fick ”se dem live” och Hannah dessutom intygade att de var suupersköna, åkte jag raka vägen hem och klickade hem ett eget par. På rea för ynka 129kr dessutom! (de finns i rosa också, båda fortfarande på rea! Här är de rosa och här är de gröna)

Mer bloggat om kläder:

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Rebecca
  3 juli, 2016 at 16:37

  Hej!
  Grymt skönt med höga tights i midjan.
  Vilken storlek har du i de gröna från sportamore?
  Har alltid problemet att byxor av diverse slag åker ned i midjan men sitter bra på låren.

 • Svara
  Jessica
  4 juli, 2016 at 05:42

  Tack för tipset!!!

 • Svara
  Frida
  20 januari, 2017 at 20:45

  Hej! älskar de gröna tightsen, har ett par likadana :). Tänkte fråga vilken storlek du har på dem? jag har storlek small på de gröna och funderar vilken storlek jag ska ha på Tyngre tights, då jag är sugen på att köpa dem.

  • Svara
   roethlisberger
   21 januari, 2017 at 21:20

   åh ja visst är de fantastiska! Jag har S, både de gröna och i Tyngres 🙂

   • Svara
    Frida
    21 januari, 2017 at 21:42

    Tack för svar! Ska genast införskaffa dessa skönheter

Lämna ett svar