Inspiration och pepp kitchenstories Vardagsuppdatering

RAW Pro X6000

Hej kompisar!

Ni får ursäkta min frånvaro de senaste dagarna, faktum är att jag legat tokdäckad med feber och en ofantligt klen och värkande kropp. Efter flera veckor med människor i min omgivning som hostat, snörvlat och legat hemma sjuka, var det väl bara en tidsfråga innan jag också skulle åka på’t (även om jag in i det sista hoppades slippa, för jag har varken tid eller ro att vara sjuk just nu! Fast det har man kanske aldrig..?)

Idag känner jag mig dock lite mer som människa och kan faktiskt sitta upp för att beta av lite jobb – och så vill jag presentera er för min nya bebis;

rawproblender

Säg hej till min nya, fina blender RAW Pro X6000

I början av sommaren insåg jag att min kära Kenwood var på väg att tacka för sig, och jag började då kika runt på nya mixers/blenders för att hitta en ersättare – denna gång tänkte jag lägga några fler kronor för att förhoppningsvis också få några fler år ihop. Efter att ha hört mig för och läst på en hel del själv, föll valet alltså till slut på denna snygga, svarta blender. Åh, vad jag ser fram emot alla skojigheter vi ska hitta på ihop!

Eftersom jag ofta får frågor om just vilka maskiner och prylar jag använder i köket, listar jag de nu existerande kompisarna som står i skåpen;

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  14 september, 2015 at 06:50

  Hej

  Det vore intressant att få höra dina åsikter om din nya köksmaskin, samt vad du använder den till etc.
  Tack i övrigt för din blog. Följer den kontinuerligt och inspireras av den.

 • Svara
  Annelie
  14 september, 2015 at 06:50

  Hej

  Det vore intressant att få höra dina åsikter om din nya köksmaskin, samt vad du använder den till etc.
  Tack i övrigt för din blog. Följer den kontinuerligt och inspireras av den.

Lämna ett svar