Fanny Fotograferar

Agnes

Nu för tiden fotograferar jag mest bakverk och ibland lite mat, det var länge sedan jag fotograferade människor. Men det är ju egentligen det jag gillar att fota kanske allra mest; att föreviga personligheter och känslor på bild (exempel; här och här och här). Jag har lite för dålig självförtroende när det kommer till mitt fotograferande för att aktivt söka jobb, jag tänker att det finns ju så många duktiga fotografer där ute, inte är väl jag någon jämfört med dem. Vilket självklart är en urusel taktik om en faktiskt vill fota mer. Utan jag tar jobb när jag blir tillfrågad, vilket alltså inte är allt för ofta numera.

Men, igår var jag faktiskt iväg och fotograferade ofantligt söta Agnes. Det var inte en så glad dag för Agnes dock, hon mest skrek och grät och absolut ingenting var roligt. Att fotografera barn är bland det mest utmanande jag vet; de rör sig snabbt och tittar sällan dit en vill. Men det är väl samtidigt lite det som är charmen, för när en väl får till en bild är den så genuin och öppen, säger så mycket.

Jag blev i alla fall väldigt sugen på att fotografera mer efter denna eftermiddag med Agnes. Så om du som läser söker fotograf för någonting är du hemskt välkommen att slänga iväg ett mail!

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar