Recept Tävling

TÄVLING! Vinn ett stort paket från Barebells + mina 16 bästa Barebells-recept

Att jag gillar och gärna använder mig av Barebells produkter när jag bakar har knappast undgått någon. Jag är väldigt förtjust i samtliga produkter, även om hasselnötskrämen och puddingarna nog är de jag använder mest. Längre ner i inlägget har jag samlat mina 16 bästa Barebells-recept, och det är allt från kladdiga brownies till krämig glass till smågodis. Men innan vi kommer dit – det är tävlingsdags!

Vinsten är ett välfyllt paket innehållandes alla mina favoriter, nämligen;

 • 1 flak hasselnötskräm
 • 1 flak proteinpudding, valfri smak
 • 1 låda proteinbars, valfri smak
 • 1 flak milkshake, valfri smak
 • 1 låda protein crisps, valfri smak

Med andra ord allt gott Barebells har att erbjuda, och du väljer smak av alltihop!

Hur tävla?

 1. Lämna en kommentar, antingen här eller på min Instagram (jag kommer posta ett tävlingsinlägg där samtidigt som detta inlägg publiceras)
 2. Skriv vad du skulle göra med alla goda grejer om du vann.
 3. Extra vinstchans på instagram: tagga tre vänner som du tror skulle vilja delta i tävlingen

Tävlingen pågår t.o.m. nu på söndag, 1 juli, och jag kommer berätta vem som vunnit i ett nytt inlägg här i bloggen, och då be vinnaren maila mig med sina kontaktuppgifter + önskade smaker. Så se till att ha koll, så du inte missar en ev. vinst!


Du har säkert redan personliga Barebells-favoriter och vet exakt vad du skulle fylla ditt vinst-paket med. Men om du vill ha tips tycker jag ändå att du ska passa på att prova proteinbarsen i säsongssmaken Strawberry White Chocolate. De är söta, somriga och helt enkelt väldigt väldigt goda!

Mina favoriter när det kommer till proteinpuddingarna är choklad och vanilj. Chokladen gillar jag att röra ut med hasselnötskräm + en nypa salt och lite vatten, till en tjock sås. Den blir magisk över glass! Vaniljen använder jag gärna på samma sätt fast med neutralt nötsmör+salt+vatten, och ringlar över frukosten. Gott över yoghurt, pannkakor, gröt… you name it, och det är garanterat gott till det också!

Milkshake är nog den produkt jag använder mest sällan, men varje gång jag gör det tänker jag ”jag måste använda milkshake’s oftare när jag bakar!” – för det är verkligen fiffigt i mycket. Exempelvis; prova att byta ut mjölken i din vanliga pannkakssmet mot milkshake i någon god smak. Eller frys in en skvätt milkshake till isbitar och gör en iskaffe med smak av vanilj eller choklad. Eller fudge! Mmmm det måste jag testa, iskaffe med fudge-smak…

Nåväl, nu ska jag sluta babbla. Ni har fått tävlingsreglerna och några små tips, nu kommer en hel drös favorit-recept som jag varmt rekommenderar er att testa.


MINA 16 BÄSTA BAREBELLS-RECEPT


PROTEINPUDDING


HASSELNÖTSKRÄM


PROTEINBARS


CRISPS


MILKSHAKE

Du kanske gillar

76 Kommentarer

 • Svara
  Camilla
  26 juni, 2018 at 17:54

  Åh, så himla taggad på den här tävlingen. Har precis flyttat hemifrån så jah behöver bunkra upp.
  Jag skulle baka. Hitta min passion i köket igen och experimentera fram nya roliga saker. Sen skulle jag bjuda över vännerna på milkshakes, bakverk och annat lyx. Sist men inte minst skulle jag såklart avnjuta deras bars som dom är.
  Wiiiie håller tummarna 😍

 • Svara
  Ida Palmér
  26 juni, 2018 at 17:56

  Kul med tävling! Jag skulle, precis som du, baka baka baka med alla goda grejer. Finns inget som får mig så rofylld som att experimentera i köket med hälsosamma, nyttigare alternativ. Har dessutom en sambo som älskar dessa godsaker lika mycket som jag vilket gör att jag har någon att hela tiden göda, vilket också är underbart 🤗
  Har provat baka med en del av barebells produkter och har aldrig blivit besviken, vore kul att få baka ännu mer, till bland annat kommande födelsedagar och sommarfikor.
  Dessutom så tycker jag att de är det perfekta mellanmålet både innan och efter träning, det går fort och är både lätt och gott att slänga i sig när det är ont om tid.

  KRAM! Från Ida 🌸🥜🍓🍫🌞

 • Svara
  Erica Englund
  26 juni, 2018 at 17:58

  Jag håller tummar och tår för att vinsten skulle kunna få bli min. Jag har precis fått ett sommarkostschema där jag ska försöka njuta så mycket som möjligt av säsongsvaror men även hitta nya favoriter. Därav hoppas jag att jag kunde få testa dessa produkter och finna nytt och gott!

 • Svara
  Sophie
  26 juni, 2018 at 18:03

  Åh, jag hade bjudit alla mina vänner på bubbel och efterrättsbuffé i min nya lägenhet. Självklart efter ett gemensamt träningspass i parken utanför. Kvalitetstid om något när man kan kombinera hälsa, träning och fantastiskt goda desserter. Lovar att dela med mig av mina skapelser om jag vinner 😉

 • Svara
  Jessica
  26 juni, 2018 at 18:06

  Jag skulle äta upp dem helt klart😂 nej men skämtåsido, är en riktig godisråtta och även ganska dålig på att få i mig något de dagar som är hektiska. Det skulle passa perfekt att ha ett litet skafferi med dessa godsaker då!
  Kramkram 😁

 • Svara
  RONJA
  26 juni, 2018 at 18:08

  Wow vad kul!!! Hade definitivt bakat alla dina recept med dessa produkter (dem jag har kvar) och bjudit in alla mina vänner på ett stort barebellkalas för att få dem att förstå att sötsaker kan faktiskt vara både fulla med nyttigheter och fantastiskt goda på samma gång!!

 • Svara
  Gabriella Svensson
  26 juni, 2018 at 18:09

  Jag skulle testa några av dina recept, dreglar typ varje gång du lägger ut bilder och recept.
  Jag hade även använt det för att fira min nya livsstil, gått ner i vikt och minskat i cm vilket har förändrat mig och min syn på mat och gotte. Att ha nötte alternativ att fira på är grymt plus att det är det bästa märket med bäst smak alla gånger.

 • Svara
  Malin Gunnarsson
  26 juni, 2018 at 18:10

  Jag skulle helt ärligt sluka barsen fortare än blixten, så goda är dem😍 Skulle självfallet försöka experimentera lite i köket med alla dessa goda ingredienser, men till största del använda dem som mellanmål och nyttiga snacks nu i sommar när man vill minska lite på sockret! Perfekt när sötsuget slår till istället för att trycka i sig något annat🙏🏻

 • Svara
  Lisa-Marie
  26 juni, 2018 at 18:19

  Antagligen skulle allt ätas på orimligt kort tid. Men skulle även kanske ha ambitionen att baka din toffiee-tårta, som lät orimligt god, istället för att bara dregla över skärmen!

 • Svara
  Cassandra Hagberg
  26 juni, 2018 at 18:23

  Jag skulle gå bananas i köket och baka efter dina fantastiska recept som innehåller Barebellsprodukter. Jag är sååå Barebells-frälst!
  Skulle även försöka experimentera fram någon typ av blondie med vaniljmilkshake och Strawberry white chocolate-baren i smeten!

 • Svara
  Sofia Bengtsson
  26 juni, 2018 at 18:23

  Jag skulle väldigt gärna vilja dra en vinst-lott
  Så jag kan övertyga mina vänner att Barbells faktiskt är himla gott
  Att få bjuda hem dem och tillsammans göra underverk med Barbells goda smak
  Kommer få dem att häpna då det slår alla onyttiga bak
  Dessutom skulle jag introducera min egna nummer ett
  Chokladpuddingen med färska bär och mandelmjölk som efterrätt

 • Svara
  Em
  26 juni, 2018 at 18:23

  Jag skulle försööööka att inte äta upp allt första, typ, dagen/veckan (okej dagen). Och istället göra ”nutella”kladdkaka till mitt födelsedagsfirande i juli. Alternativt en jordgubbstårta, pga sommar osv.. Kan ju hända att en bar eller två åker i magen direkt av bara farten också. Vågar ej svara på det.

 • Svara
  Emma
  26 juni, 2018 at 18:24

  Eftersom semestern börjar nästa vecka, solen lyser helt underbart, skulle vinsten göra att jag och familjen slipper fixa mellis på ett bra tag. Bara njuta av sol, ledighet och gottigheter!

 • Svara
  Elina andersson
  26 juni, 2018 at 18:24

  Jag skriver här också har skrivit på instagram med, men åh jag har aldrig testat dessa från barebells, något jag velat gjort. 😍 jag skulle lätt baka massor från dina recept, och kanske till och med fixa ihop något eget?

 • Svara
  Hanna
  26 juni, 2018 at 18:42

  Vilket fantastiskt vinstpaket du lottar ut, och vilken dröm om en skulle kamma hem vinsten! Många av dina recept skulle testas, mycket av vinsten skulle avnjutas i sin enkelhet som de är och en hel del skulle gå åt eget experimenterande. Ser framför mig drömmiga frukostar och fikastunder: smoothies som pimpas med milkshake, glass med stora chunchs av proteinbars och hasselnötskrämstoppade scones fyllda med protein crisp!

 • Svara
  Caroline
  26 juni, 2018 at 18:54

  Vilken drömvinst! 😍 Jag skulle först och främst bli överlycklig (eftersom att det är mina absoluta favoriter! Älskar speciellt barsen i vit choklad/mandel + milkshaken i choklad 😲) och sen skulle jag ha det som smidiga mellanmål på språng eftersom att jag pendlar 2h/ dag. Perfekt life saver ju! 🙏 Crispen skulle jag med största sannolikhet mumsa i mig på en gång 🙈👀👅💦

 • Svara
  Linnea Axelsson
  26 juni, 2018 at 18:57

  Sicken himla drömvinst!
  Jag skulle använda produkterna för att testa andras recept, speciellt dina, då du är en förebild både i kreativiteten och som person. Sen skulle jag passa på att experimentera själv med alla grejer. Jag är extra nyfiken på den nya baren och hasselnötskrämen i sig är ju underbar!
  Jag är en sån person som gärna tänker utanför boxen när det gäller sötsaker och det är kul att bjuda nära och kära på otraditionell fika. Att hitta på nyttigare alternativ är roligt på många olika sätt. Att äta gott ska inte bara förknippas med dåligt samvete och i dagens stressiga samhälle behövs det snabba, nyttiga mellanmål som håller en mätt länge. Annars är det så lätt köpa det första man hittar. Sen så ska man ju ha en balans, det är inte fel med en bulle då och då. Men att kunna fika sött, och framförallt näringsrikt, varje dag är lyx!
  Tack för en fantastisk blogg! Du är grym!

 • Svara
  Madde
  26 juni, 2018 at 19:01

  Jag skulle framförallt testa några av dina grymma recept, men även bjuda mina fantastiska vänner på både bakverken o produkterna😍😋

 • Svara
  Clara
  26 juni, 2018 at 19:03

  Såklart man ska vara med och tävla!
  Hasselnötskrämen skulle jag dela ut till min sambo, syster och mina vänner eftersom jag inte själv kan äta nötter! Barsen och milkshaksen skulle jag försöka bunkra upp med hemma så att de räcker och kan lysa upp dagar med plugg och tunn studentplånbok i höst! Proteinpudding och crisps skulle nog användas till att göra lite lyxigare mellis/frukostar till mig och mina nära och kära!! Skulle verkligen göra min sommar att få hem ett paket mer barebells produkter :)))!!!

 • Svara
  Ullis
  26 juni, 2018 at 19:16

  Asså vilken drömvinst😍 om jag skulle vinna skulle jag baka en massa godsaker!! Älskar att baka! Barsen, puddingen och milkshaken är ju perfekt att ta med när man är på språng oxå. Jag och familjen skulle njuta extra mycket denna sommar med alla dessa godsaker. Barebells är ju perfekt när jag försöker undvika socker till oss hemma❤️

 • Svara
  Camilla
  26 juni, 2018 at 19:17

  Men Gud vilken rolig tävling😀👏 hasselnötskrämen skulle jag använda o göra din chocolate chip cookie kladdkaka igen För den vaaa så god☺️ Men älskar ju chokladglass så lite hasselnötskräm, milkshake och bars skulle åka ner och bli chokladglass! Perfekt i värmen! Hoppas verkligen att jag vinner! skulle va så kul😀😍❤️
  Tack för alla fina recept du delar med dig av💖

 • Svara
  Ida
  26 juni, 2018 at 19:20

  Åh! Jag skulle helt klart testa igenom ALLA dina recept med deras produkter och bjuda på på min sommarfest som jag ska ha i slutet av sommaren 😀 Sen kittlas jag av kombon choklad och jordgubb- kanske hitta på något bakverk med den nya baren och hasselnötscremen…. En fudge kanske? 😀 <3

 • Svara
  Sessan
  26 juni, 2018 at 19:24

  Men dröm! Jag skulle definitivt våga testa att baka med produkterna. Nu är jag lite rädd att jag skulle göra pannkaka av allt (även om pannkakor är gott!) så oftast blir de bara topping på gröt… 🙈

 • Svara
  Amanda T
  26 juni, 2018 at 19:34

  Oj jäklar vilken pangtävling!
  Barsen och crispen skulle jag äta som de är (pga tycker de är SÅ GODA så köper ändå alltid – även om studentbudgeten inte alltid tycker det är lika bra som mina smaklökar…)
  Milkshaken skulle jag testa att göra pannacotta av efter ditt recept men även dricka iskall efter träningen. Puddingen och hasselnötscremen är det jag har minst koll på men där skulle jag nog dels testa något av recepten du rekommenderade ovan, dels pimpa pannkakor med.

  KRAM

 • Svara
  Elsa Hassler
  26 juni, 2018 at 19:38

  Vilken drömtävling! Jag skulle helt klart gå loss i detta receptarkiv om jag vann, nu när jag äntligen fått sommarlov och har tid i köket igen. Först ut skulle toffietårtan vara 😍

 • Svara
  Hanna anundi
  26 juni, 2018 at 19:39

  Åh! Jag skulöe baka, baka o baka! Älskar att testa nya nyttiga recept och älskar barebells produkter, dom är helt underbara att baka med!! 😍 Skulle jag vinna detta så skulle jag absolut testa flertalet av dina recept som jag såg att du hade.
  Och att ha som topping på gröt är ju inte heller fy skam!

  Nä, nu hålllet jag alla mina tummar och tår att denna vinst snart hos mig står 😍

 • Svara
  Mikaela Åkerblom
  26 juni, 2018 at 19:47

  Vilken rolig tävling! 😍
  Jag har en stor passion för baking och har alltid bakat allt man kan tänka sig. Men sedan ett år tillbaka har jag börjat se över min kost och minskat sockerintaget. Under det gångna året har jag därför inte bakat i samma mängd som tidigare på grund av rädslan för att hamna i sockerfällan igen. För mig känns det extremt tråkigt att inte kunna kombinera min passion för bakning med min nya kost, men efter att jag funnit din blogg har jag fått nytt hopp!
  Du har bevisat för mig att det går att kombinera båda delarna.
  Jag tror att en vinst skulle hjälpa mig att våga testa fler recept med mindre socker och högre proteininehåll. Självklart skulle jag prova många av dina recept och är övertygad om att jag skulle hitta nya favoriter. Skulle vara så roligt att komma tillbaka till min saknade bakning med gott samvete, en sån här vinst skulle verkligen ge mig en välbehövd skjuts! 🤗

 • Svara
  Sara fernqvist
  26 juni, 2018 at 19:49

  Jag skulle unna mig en enkel semester utan stress och med massa godsaker från barebells! Operation magrutor pågår och nedräkningen till 40-årsdagen då formen ska vara slipad har börjat. 2 månader och tre dagar kvar. Hjälp mig!!!

 • Svara
  Angelica
  26 juni, 2018 at 19:52

  Jag hade sätt till att hela min familj skulle vara kittade och klara för att komma igång med träningen igen efter semesterveckorna. Allt detta skulle vara en perfekt morot på vägen 🤗💕

 • Svara
  Agnes
  26 juni, 2018 at 19:58

  Jag skulle testa alla dina recept med Barebells produkterna, det ser så sjukt goda ut. Jag är även helt besatt av hasselnötskrämen och älskar den på gröten varje morgon. Tänk att få ett helt flak, dröm!!! Har även svårt att få tag på alla Barebells produkter fär jag bor så skulle vara underbart med ett litet lager hemma.

 • Svara
  Hanna
  26 juni, 2018 at 20:07

  Vilken drömvinst!! Jag hade delat allt det mumsiga med min sambo och kunnat äta gott med gott samvete tillsammans. Älskar deras produkter, så lyckade! 😍❤️🍫

 • Svara
  Linn Stenbom
  26 juni, 2018 at 20:11

  Wow Fanny!!! Har följt dig i några år nu men inte testat alla recept, och helt ärligt inte varit inne på din blogg på en stund. Känns ju som att jag missat sjukt många bra recept. Det skulle jag definitivt göra om jag vann. Så otroligt många bra tips i det här inlägget också som jag är sugen på att prova! Milkshake i pannkakssmeten – skojar du!!! Så jäkla bra tips!! 😍

 • Svara
  Olivia
  26 juni, 2018 at 20:17

  Äta/dricka upp det? 😉 Gått hemma i 1 månad och ska göra det i 2 till pga operation, ren rehab nu och blir mest sallad och proteinbars, vore kul att ha lite att blanda med som är proteinrikt men inte får mig att gå upp onödigt fett av allt sittande! Och kanske borde ta upp bakande som hobby, istället för att klättra på väggarna?

 • Svara
  Erik Emilsson
  26 juni, 2018 at 20:47

  Fantastiska recept 🙂 jag skulle dela denna vinst med min andra hälft som stöttar mig så oerhört i min strävan efter att nå alla mål 🙂 jag tror genom att vinna så skulle jag kunna dela med mig av dessa recept och produkter och hjälpa henne lika mycket att nå sina mål 🙂

 • Svara
  Åsa
  26 juni, 2018 at 20:51

  Åh, produkterna skulle användas till sommarens utflykter och träningspass. Men även för att testa att baka något lite nyttigare att överraska vänner med.

 • Svara
  Ida Lund
  26 juni, 2018 at 20:52

  Jag har följt din blogg under en längre tid och tycker alltid att dina recept ser otroligt goda ut, men det är sällan jag har alla grejor hemma. skulle jag vinna den här fantastiska lådan skulle jag prova att laga så många recept ifrån bloggen som möjligt och kanske även ge mig på att experimentera fram något eget och bjuda min fantastiska familj på alla godsaker.

 • Svara
  Angelika
  26 juni, 2018 at 21:02

  Vilken jackpot!
  För att vara ärlig redan från början, jag är ingen storbakare och jag är inte kreativ. Att stå i köket och komma på nya, spännande WOW recept är inte min grej! Just därför jag älskar Barebells produkter, PERFEKT för mig att alltid ha i väskan och i skåpet på jobbet ligger det alltid en eller två proteinbars. Vågar inte tänka på hur mycket pengar jag lägger på Barebells produkter haha, men det är gott och så värt det! 😀

  Hasselnötskrämen har jag inte testat än men jag skulle förmodligen äta det tillsammans med frukt, mums så gott. Kan verkligen tänka mig den krämen tillsammans med banan, jordgubbar och kiwi… ååh! Barsen skulle jag ta med direkt till jobbet och in i skåpet som energi under dagarna. Puddingarna stannar här hemma då jag varje kväll äter en i vanilj eller chokladsmak, ja du läste rätt. Min kvällsmat är ostmackor och proteinpudding , no judge.. Kanske får variera med milkshake istället?

 • Svara
  Elin
  26 juni, 2018 at 21:05

  Jag skulle bara äta upp det!

 • Svara
  Charlotte
  26 juni, 2018 at 21:36

  Jag skulle bli så glad om jag vann. Har länge försökt bli böttre med kosten och proteinbars eller andra proteinprodukter har hjälpt mycket. Skulle även dela med mig till mina vänner som också försöker 😊

 • Svara
  Mathilda Eklund
  26 juni, 2018 at 21:41

  Då jag börjat ett nytt liv för att känna mig nöjd och stolt över mig själv så skulle det vara så himla kul att få vinna denna tävling och kunna unna mig dessa saker. Och ABSOLUT pröva på alla dina recept! Då skulle jag även bjuda mina nära på massa godheter och njuta över en stund tillsammans med alla samlade.

 • Svara
  Sofie S
  26 juni, 2018 at 21:48

  Brownies, proteinbollar och fudge med vit choklad. Bara tanken på dessa bakverk gör ju vem som helst superglad. Att bara läsa dina recept får smaklökarna att dansa, så när jag såg denna tävling kände jag att jag måste chansa. Dina bakverk är som tagna ur en dröm och jag vet, att om jag vann detta drömpaket skulle jag göra dem till verklighet.

 • Svara
  Chris
  26 juni, 2018 at 22:17

  Åh älskar barebells! Dör för fudgemilkshaken!!! Blev väldigt inspirerad av dina tips om att baka o ha dem som såser osv aldrig tänkt så långt förut! I stort sett precis börjat min viktresa för tre månader sedan. Minus 18 kg o barebells har varit ett fiffigt mellanmål att ha med under dagen. Jag är långt ifrån mitt mål o skulle därför passa perfekt med alla dessa godingar som hjälp på resten av den livslånga resan!

 • Svara
  Mirna
  26 juni, 2018 at 22:18

  Omg!!! DRÖMvinsten!!!!
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta, älskar älskar älskar deras produkter, varenda en.
  Om jag vann så skulle jag ÄTA dom, rakt upp och ner som dom är! Godast så, behövs ju inget mer 🙂
  Kram!

 • Svara
  Sophie
  26 juni, 2018 at 22:27

  Åh wow vilka härliga produkter! Skulle absolut försöka mig på några av din grymma recept om jag vann. Älskar att experimentera i köket men gärna med mat! Men skulle verkligen behöva bli mer kreativ med bak! Speciellt när man kan få både goda och nytttida snacks på en gång!

 • Svara
  Greta
  26 juni, 2018 at 23:01

  För det första skulle jag börja gråta av glädje😂😍😭 då barebells är det bästa som finns!! Sen (om jag eller någon i min familj inte redan ätit upp allt jag fått) skulle jag baka något av dina recept som jag inte gjort eller kanske ett av mina favvorecept av dig! Cookie kladdkakan är ett MÅSTE! Sen skulle jag nog bjuda några av mina vänner som också älskar barebells! Nej, skulle jag vinna detta drömpaket tror jag att jag skulle bli gladast i världen!! Då kanske jag skulle kunna ta bort några flak proteinbarer från min önskelista iaf..
  hoppas, hoppas, hoppas nuråå!!
  😍👅😻❤️😘💖

 • Svara
  Linn
  26 juni, 2018 at 23:08

  vilken dröm-tävling!! Jag skulle först och främst använda barsen och mycket av de andra som lite extra protein dagligen till min träning, MEN vill gärna bli duktigare på att baka med barebells!! och jag har längtat efter att få prova baka din Toffiee- tårta, och då skulle den blivit det första som provades bakas!!
  Håller tumma och tår för vinst,kram!

 • Svara
  Essi M
  27 juni, 2018 at 00:12

  Jag bor på Åland och här finns inte flera av produkterna som du lottar ut, så skulle vara underbart att vinna och få testa allt jag skulle vilja testa på! Skulle även prova lite olika recept (säkert flera av dina) och kanske hitta på lite egna också 🙂

 • Svara
  Marcus Linnér
  27 juni, 2018 at 01:07

  Först och främst, riktigt härliga recept du bjuder på, så goda de jag hunnit testa (fullt upp att hinna med! 😉)
  Om jag vann skulle jag använde de till att livsnjutare med min flickvän – härliga picknickar vid havet och mysiga söndagsbrunchar hade förgyllts med dessa produkter av alla dess slag!😍

 • Svara
  Theres sjöberg
  27 juni, 2018 at 05:25

  Bakning är ej min starka sida, då saker alltid saknas i mitt lilla skafferie.🤷🏻‍♀️ Men bakning är kul, man får göra sambon och vänner glada samt le över extra mycket godsaker! 🍫 Därför vill jag vinna, go barebells! Ni har gjort den perfekta kombinationen av gott och nyttigt!👌🏼

 • Svara
  Alina
  27 juni, 2018 at 05:43

  Jag vill vinna då jag älskar barebells produkter!! 😍
  Jag bröt min rygg förra året och har sakta men säkert kommit tillbaka till träningen och jag älskar verkligen den. Den gör mig stark och hel igen och den rensar huvudet från alla hjärnspöken.
  Rehaben och återhämtningen är fortfarande min vardag men att jag ens KAN gå till gymmet och träna idag är jag oerhört tacksam över.
  Ett kraftpaket med godheter hade fullkomligt satt pricken över i:et för mig i min resa tillbaka till en hel rygg. Stor kram Alina

 • Svara
  Fabia
  27 juni, 2018 at 08:27

  Oj vilken tävling!! 😍
  Skulle göra en insats i köket och bjuda sambon på alla härligheter med dina recept. 😍😍 finns ingen som gillar Barebells så mycket 😂🤣 hejja hejja! ✌✌✌

 • Svara
  Martina
  27 juni, 2018 at 09:48

  Vilken fantastisk tävling!!
  Jag har precis börjat tycka om att experimentera i köket och baka nyttigt så det första jag hade gjorde var att baka dina ”KRISPIGA PROTEINBOLLAR med vit choklad, kokos & bär”.. mums!! sen hade jag bunkrat upp köket med massa goda mellanmål samt ta med mig till min semester i Spanien! Vem vill inte dricka en god milkshake i värmen på stranden i Spanien? Yummie!!

 • Svara
  Jeanette
  27 juni, 2018 at 10:05

  Vem villl inte vinna denna drömmiga tävling?!
  Först och främst vill jag säga att jag följt dig i så många år, du inspirerar, peppar och motiverar en för att kunna göra allt om de så är träning, matlagning, bara att vara eller chilla i soffan. Det är till din blogg jag vänder mig när jag har idétorka och kompisar ska komma på besök, släktingar ha kalas eller jag blir sugen på något att äta framför tv:en. ALLT jag gjort efter dina recept har blivit magiskt goda och SJÄLVKLART vill jag ha chansen att vinna detta paket för att kunna göra andra sagolika recept som du publicerat 😍😍

 • Svara
  Almaaa
  27 juni, 2018 at 10:38

  Åhh vilken dröm att vinna allt det där!! Om jag vann skulle jag absolut prova att baka med dem, har aldrig tidigare provat att baka med Barebells produkter men jag ääälskar ju dem, tror knappast jag kommer bli besviken, har bara aldrig haft tanken på att man faktiskt kan baka med dem! Skulke framför allt vilja prova dina recept, ser ju så gott ut att man börjar dregla😍
  Sedan sådan som jag är, skulle jag såklart äta dem som dem är också. Tränar nästan dagligen och det är sjukt hur gott det är med en liten bar efter ett hårt pass. Barebells är ju också favoriterna, och om jag vann så kan jag lova att produkterna skulle ta slut snabbt, oops. Hihi massa kramar!! <3

 • Svara
  Emelie Lundqvist
  27 juni, 2018 at 13:06

  Om jag vann detta makalösa paket skulle jag framförallt äntligen testa flera av dina recept som jag sparat undan till det tillfälle när jag äntligen fått hem sådana ingredienser dom du använder, och vad vore inte mer passande än att vinna hem dem?

  Dessutom skulle jag nu under sommaren njuta av en iskall milkshake på stranden, kanske tillsammans med en solvarm proteinbar…. drömmigt!!

 • Svara
  Elin
  27 juni, 2018 at 13:23

  Tror jag skulle göra som många andra – testa några av dina recept! Många verkar aå fruktansvärt goda, men köper alltid barebells-produkter i styck och då försvinner de fortare än jag hinner samla eneri för att baka eller hitta på något annat roligt! Sen skulle nog en hel del av produkterna gå åt som mellanmål, älskar att ha framförallt millshakesen med mig till jobbet och käka i bilen till frukost/mellis!

 • Svara
  Saga eriksson
  27 juni, 2018 at 13:59

  Jag hade bakat något gott av det och bjudit familj och vänner vid typ födelsedagar!

  Även ha som topping på gröten, går inte en dag utan att jag äter min älskade gröt proppad med topping (de godaste är nog proteinpudding på) tillsammans med en skopa vassle!

 • Svara
  Alicia
  27 juni, 2018 at 15:36

  Jag skulle definitivt testa några av dina recept (hallå, chocolate chip cookiedough inbakad kladdkaka, hur drömmigt?!), det är om jag inte hinner äta upp allt innan förstås… Man vet ju aldrig liksom..
  Skulle bjuda min kära sambo på fika och motbevisa han om att bakverk visst kan vara minst lika goda utan socker och att man inte alls alltid måste äta ett paket gifflar 😉

 • Svara
  Jenni
  27 juni, 2018 at 15:58

  Skulle ha en picnic med mina vänner och testa dina recept! Älskar Barebells sååå mycket men jag har inte samakat alla produkter så det skulle också vara härligt att smaka nya produkter😋😍

 • Svara
  Kajsa
  27 juni, 2018 at 16:44

  Jag skulle använda produkterna till bakning och för att hotta upp min annars ganska fantasilösa havregrynsgröt om morgnarna. Sen när de är så goda funkar det ju att äta rätt upp och ner också😍

 • Svara
  Elin Eriksson
  27 juni, 2018 at 18:28

  Åååh sjukaste tävlingen!!! Glad att jag läst bloggen så man inte missa den😭😂 jag skulle prova mängder av recept. Vill gärna baka mängder av goda proteinkakor osv som man kan bjuda på hemma men blir lätt mycket pengar när man försöker spara till lägenhet.. skulle unna mig massor med gottis på frukostgröten! Känner nog precis som alla att det vore en dröm att vinna ❤️

 • Svara
  Veronica Rönning
  27 juni, 2018 at 21:01

  Om jag vann skulle jag börja med att äta Strawberry/Whitechoclate- bars som om det inte fanns någon morgondag. Därefter skulle jag möjligen sansa mig lite och börja läsa din blogg och testa dina recept! Du är helt ny och okänd för mig och jag brukar inte följa bloggar men det blev det ju ändring på nu! För övrigt är det osäkert om jag skulle dela med mig av något smarrigt eftersom jag kämpar med fyrtio kilos övervikt och jag behöver all pepp jag kan få för att orka fortsätta med nya tränings- och matrutiner!

 • Svara
  Caroline Andersson
  28 juni, 2018 at 16:07

  Wow, det här blev jag pepp av, vilken vinstdröm😍 Dessa produkterna är såå goda och mina favoriter så jag skulle äta de som de är framförallt som mellis eftersom jag är gravid så både jag och den lilla behöver extra energi mellan måltiderna. Jag stormtrivs i köket och älskar att baka så en hel del bakverk hade det också blivit såklart:) Förutom att dela produkterna med lilla mini i magen skulle jag (om det finns något kvar😅) dela med mig till min pojkvän och mina träningstokiga vänner!

 • Svara
  Anna
  28 juni, 2018 at 20:09

  Hej!
  Jag jobbar hela sommaren och har ett ganska fysiskt arbete, så om jag vann skulle jag ha alla mina mellanmål fixade i form av bars, milkshakes och proteinpudding och såklart bjuda fina arbetskompisar på smakprov. Gillar att äta hasselnötskrämen direkt ur burken (lite svårt att inte äta hela på en gång dock) eller på glass, bars är också supergott i glass eller i morgongröten för lyxfrukost. Chipsen är ett sånt där alldeles lagom kvällssnacks även på vardagskvällar gärna medans man tittar på nån bra serie. Utöver det skulle jag också försöka våga mig på att baka några av dina recept 🙂

 • Svara
  Ellen L
  28 juni, 2018 at 20:23

  Vilken otroligt bra tävling!! Det vore ju helt fantastiskt om man skulle vinna ett paket med så många mumsiga Barebells-produkter! 😍 Speciellt när man aldrig brukar vinna något annars haha 😅. Om jag vinner tävlingen trots min ständiga otur skulle jag tveklöst prova mig på att baka så många av dina underbara recept som möjligt! Din Chocolate Chip Cookie Dough inbakad kladdkaka hade varit första bakverket på listan… 🤤. Skulle sannolikt även baka den till min födelsedag. Men det vore onekligen svårt att välja då alla dina recept verkar så himla goda! Du är inte bara en stor inspiration när det gäller kost utan givetvis också träning och att bryta stigmat kring såväl mental som fysisk hälsa.

  Innan eskapaderna i köket skulle jag först och främst sluka en bar av nyaste smaken Strawberry White Chocolate..🌸 Därefter hade nog Barebells’ chokladpudding slinkit ner väldigt lätt 😬. Utöver att jag skulle äta upp det mesta av förrådet inom någon vecka samt baka nyttiga gottigheter att bjuda familj o vänner på, hade jag försökt spara hälften av varorna till framtida pluggmellis 🤗. Tänk om man skulle vinna!!! 🙏🏻

 • Svara
  Julia
  28 juni, 2018 at 21:22

  Drömvins!!
  Jag älskar alla barbells-produkter och blir alltid lika glad när de kommer med nya smaker. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann då jag ska flytta till Australien där produkterna inte finns och då hade det vart helt perfekt att ta med sig denna vinst!🤩❤️

 • Svara
  Josefine
  28 juni, 2018 at 22:51

  VILKEN RACKARNS SMARRIG VINST!

  Behövde inte klura många sekunder innan jag visste vad jag hade gjort med dessa härligheter om de hade blivit mina. Utan tvekan något chokladigt. Och då pratar vi inte om någon torr chokladmuffins utan här ska det maxas.

  Med hasselnötskrämen hade jag gjort en ljuvligt len hasselnötspaj med smak av mörk choklad och havssalt som jag hade toppat med crispen.

  Milkshaken hade jag förvandlat till en kladdig fudge brownie fylld med seg kola medans proteinpuddingen hade fått agera huvudingrediensen i en svalkande ice cream cookie sandwich med frystorkade jordgubbar.

  De få proteinbars jag skulle kunna motstå att inte äta upp hade fått bli härliga chokladdoppade tryfflar med smak av salta jordnötter.

  Åh, jag håller tummarna och önskar att dessa härligheter ska bli mina så jag får chansen att baka allt detta smarriga 🍫🙏🏼😍

 • Svara
  Filip
  29 juni, 2018 at 00:08

  Riiktigt trevlig tävling!🤤
  Måste bara säga att dina recept är otroligt goda, och många av dina top barbells recept är exakt de jag gillar mest!
  Men om jag skulle vinna denna tävling skulle jag, ärligt sagt, antagligen sitta och äta konstant i en mängd timmar tills allt sorgligt nog är slut. Skulle självklart försöka göra några av dina recept innan jag trycker i mig allt.
  Som nybliven student skulle det också sitta extra fint att vinna då man redan lägger mycket pengar på barbells samtidigt som ekonomin inte är den vassaste.

 • Svara
  Liselotte
  29 juni, 2018 at 11:16

  om jag vann skulle jag dra med mig så många som möjligt i min närhet på barebellståget o visa alla hur mycket smarrigt det finns som faktiskt också är nyttigt o bra för oss😊👍 the more the merrier!

 • Svara
  Alfhild
  29 juni, 2018 at 14:47

  Drömtävlingen! Om jag vann skulle jag bjuda in till en fantastisk sommarbrunch i Barebellstema med bananmilkshakepannkakor, dina kladdkakemuffins, rosa sommarrockyroad, proteinpuddingsglass och massamassa mer! Blir ju helt loco bara av att tänka på detta 😍 kramis

 • Svara
  Anna
  29 juni, 2018 at 20:52

  Det blir afterrace-snacks åt mitt roddlag. Vi är mitt uppringd tävlingssäsong nu och turas om att fixa kalorier till efter racen. Mitt bidrag blir klart godast!

 • Svara
  Maja R
  29 juni, 2018 at 21:02

  En riktigt fin vinst som består av lite olika ”flak” o ”lådor” 8, 10, ibland 12 produkter tilltalar mig, inte bara pga själva produkterna som jag är väääldigt förtjust i..vi är dessutom 10 personer som jobbar på mitt jobb varje dag.
  Det är sällan man får en chans att låta sina kollegor smaka, prova…o bli lika beroende som jag.
  En ny produkt varje vecka kanske…?!
  Ett litet betygsformulär för dem att fylla i efter provsmakning..?
  Måååånga idéer!
  Hektiska sommardagar så, hej o hå-vad vi hade jobbat på!
  Ja, nä, det finns INGEN anledning att INTE dela med sig av dessa grymma
  grejjor..det gör det aldrig!
  Längtar redan!

 • Svara
  Jonathan Westh
  30 juni, 2018 at 13:17

  Som svettande student med oerhört tunn plånbok nu på sommaren så skulle jag genast prova något av dina smarriga glassrecept som innehåller Barebells. Hade varit jättekul att vinna och få chansen att prova dessa din min ytterst skrala budget (speciellt nu på sommaren) inte tillåter att jag unnar mig detta. Stort tack för den stora inspiration du är varje dag och nu håller vi tummarna till tusen för vinst 🙂

 • Svara
  Jonna
  30 juni, 2018 at 22:49

  Åh vilken drömvinst! Jag skulle nog dels helt enkelt bara äta upp en del som ett lättillgängligt mellis/snacks/efterrätt eller godis- de är ju så goda som de är! Sen har du ju ett himla arkiv med smarriga recept med dessa produkter som jag naturligtvis skulle ge mig i kast på omedelbart! Åh vad kul det skulle vara 😃

 • Svara
  Alexandra
  1 juli, 2018 at 05:34

  Åh vilken dröm det hade varit att vinna!! Älskar Barebells produkter. Som småbarnsförälder och ständigt på språng ger dom en möjlighet att ändå göra hälsosamma val. Recepten som du lägger upp ser så himla smaskiga ut och ifall jag vann skulle jag baka och bjuda i vår föräldragrupp som tränar tillsammans.

 • Svara
  Elsa
  1 juli, 2018 at 10:06

  OMG!! 😍😍 Hade lätt börjat med att smaka proteinbaren – har aldrig smakat någon av Barebells proteinbars tidigare. Sedan skulle jag använda milkshaken i kaffet – låter himmelsk gott! Eller i pannkakssmeten! 😃Proteinpuddingen är perfekt att ha med som mellanmål i väskan. Men även att göra glass på. Ja, det ska jag göra om jag vinner, glass alltså, och bjuda hela familjen! Nötkrämen kommer att användas som toppingen på allt; gröt, frukt, riskakor, yoghurt, keso, proteinpudding, glass o.s.v. men är även supergod att äta med sked direkt ur burken framför en serie (dock rekommenderar jag inte att äta hela burken under en och samma kväll… 🙃).
  Hmm, proteincrispen har jag heller aldrig provat så de hade varit väldigt spännande att få smaka. Eller kanske baka med. Ja, det måste jag ju göra! Och det gäller inte bara proteincrispen utan med alla Barebells grejer 😍 om det nu blir något över innan jag hunnit bestämma vilket av alla dina underbara recept jag ska prova…

Lämna ett svar