Efterrätt och gotte Fannys Favvo Kost Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

Favoritrecept – och 30% rabatt på nötsmör!

Det kommer väl inte som någon större chock för er men – jag gillar nötsmör. Alla nötsmör. Färg, form, konsistens – är det nötter malda till ett krämigt, fylligt och nötigt smör så gillar jag det. Favoriterna är dock de naturella ”klassikerna”: cashewnötsmör, jordnötssmör och mandelsmör.

Jag rör alltid ut en sked nötsmör med vatten, en stor nypa salt (viktigt) och en sked kasein till en sås som jag toppar glass, yoghurt, gröt… ja men typ allt, med. Det är ett obligatoriskt inslag i min vardag. Sedan bakar jag ju en del med nötsmör också, och det är en en grym smaksättare även i maträtter!

myprotein-5

När man gillar något lika mycket som jag gillar nötsmör, blir man superdupermegaglad när man hittar större förpackningar. Därför hade lyckan inga gränser när jag insåg att MyProtein hade 1-kilos hinkar med både jordnöts-, mandel- och cashewsmör. Delad glädje är som bekant dubbel glädje, så jag har fixat en kod till er som ger er 30% rabatt på samtliga nötsmör från MyProtein! Som prick över i, handlar ni för över 499:- och lägger till en flavdrops (jag skrev om dem härom veckan, storfavvo hos mig de också!) i valfri smak så blir den gratis! Frakten är alltid gratis när man handlar över 499:- hos MyProtein, och min kod gäller januari ut.

Rabattkoden är: FANNYFAV och HÄR hittar ni alla nötsmör, rekommenderar er att börja shoppingturen där 😉

Under bilden hittar ni några av mina favoritrecept där nötsmör av olika slag spelar huvudrollen.chickpeachoc2

SÖTA FAVORITER:

Supergod och supergrön matcha-smoothie med mandel, vanilj och citron.

Mina bästaste bästa peanut butter cookies

…eller varför inte mina Peanutbutter Chocolate Chip Cookies

Trippel Himmel

trippelhimmel1

MATIGA FAVORITER:

Världens godaste sidorätt är denna Curry- och Cashewkramade blomkål.

Galet god pumpa-falafel med saffran och mandel.

Min absoluta favoritgryta med jordnötssmör, chili och apelsin.

Enklaste currygrytan som smakar ljuvligt, går snabbt och bara kräver en handfull ingredienser.

currygryta1

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar