Fannys Favvo kitchenstories Kost Okategorierat Recept

Inför stundande Tyngre Classic – här är mina Tyngre receptfavoriter

Vet ni, jag har aldrig sett en tävling i bodybuilding eller fitness. Aldrig någonsin. Så det tänkte jag ändra på i helgen, och besöka Tyngre Classic 4. Ska någon av er dit? Jag vet ju ärligt talat inte riktigt vad jag ska vänta mig, men tänker att med tävlingar i allt från kroppsbyggning till crossfit till strongman, och inte minst med fint sällskap, så borde det bli himla bra!

Även om jag inte besökt tidigare Tyngre Classic-event, så är det väl knappast någon som missat att jag sedan länge både använder och tokgillar Tyngre’s produkter, kanske framför allt deras olika smaker av proteinpulver. Så jag tänkte att det inför helgens stundande event kunde passa bra med en liten sammanställning av mina Tyngre Receptfavoriter – en lista med allt från chokladiga brownies till krispiga pepparkakor till salta kola-popcorn till hemgjord glasstrut till… ja ni fattar.

tyngrereceptfavoriter1Ja, det blev många recept… och ändå finns det många många fler i arkivet (som du hittar i mitt receptindex, eller genom sökrutan här högst upp i bloggen)

TYNGRE RECEPTFAVORITER – en lista helt utan inbördes ordning

Så, ses vi i helgen?!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  16 oktober, 2016 at 18:30

  gick du och kikade på eventet ? 🙂
  det är väldigt kul att se folk tävla tycker ja 😀

 • Svara
  Massivee
  17 oktober, 2016 at 18:51

  Perfekt träning för din bäckenbotten 🙂

 • Svara
  Massivee
  17 oktober, 2016 at 18:51

  http://bit.ly/2eaHlP1

Lämna ett svar